Natuzzi Re-vive je prvi "profesionalni počivalnik" na svetu. Revive združuje Natuzzi Italia dediščino kvalitete in mojstvrstva z napredno ergonomično tehnologijo.



Sedežne garniture Natuzzi odlikujejo moderen dizajn, vrhunski materiali in izredna udobnost. Za večino sedežnih garnitur Natuzzi so značilne čiste linije, združene z najrazličnejšimi mehanizmi, ki sedežne garniture oplemenitijo z dodatno namembnost v obliki postelje, prostora za hrambo ali počivalnika.


Aktualno

Promocijska cena - ROMA s 30% POPUSTOM

V prvem pomladnem mesecu - marec 2024 - vam predstavljamo novo sedežno garnituro ROMA in nudimo 30% PROMOCIJSKI...

Preberi več

30% POPUST na vse postelje Natuzzi EDITIONS

Izbrati res dobro posteljo ni tako enostavno. Mi smo tukaj, da poskrbimo za vaše dobro spanje.

V mesecu marcu vam...

Preberi več

NOVO - Popotniška kolekcija

sedežnih garnitur, foteljev in postelj Natuzzi EDITIONS

Preberi več

Kdo si ne bi želel, da kupite kos pohištva, ki je vreden svojega imena?

Natuzzi Editions je blagovna znamka skupine Natuzzi, ki je vodilni proizvajalec usnjenih sedežnih garnitur na svetu, saj so prisotni v 123 državah, na vseh petih kontinentih. Sedežne garniture so oblikovane z mislimi na vas – klasične, moderne, sodobne, modularne, razgibane in predstavljajo prvo stopnico v svetu Natuzzi.

Kljub nizki ceni so sedežne garniture Natuzzi Editions izdelane iz pravega, vrhunskega Natuzzi usnja ter zagotavljajo izjemno ergonomijo in udobje, vrhunski italijanski dizajn in najvišjo kvaliteto z 100% EU poreklom. Absolutno udobje, ki ga omogočajo številni vgrajeni počivalni mehanizmi, pozornost do detajlov in prefinjen dizajn, so glavno vodilo pri kreiranju Natuzzi Editions sedežnih garnitur, zof in foteljev. 

V skupini Natuzzi delamo z navdihom, ki ga črpamo iz narave in ustvarjamo le najboljše, za vas.

anke slider ali partnerji --> anke slider ali partnerji -->