NOVA KOLEKCIJA 2023 sedežnih garnitur, zof, foteljev in postelj je že v salonih Maros in Natuzzi Editions.

Vsaka sedežna garnitura, fotelj ali postelja Natuzzi Editions, je izdelana za popolno udobje. Skupina Natuzzi, ustanovljena leta 1959, vam zagotavlja izdelke v skladu z najvišjimi standardi kakovosti.  

 

V salonih Maros v Celju in na Šmartinski cesti 53 v Ljubljani, predstavljamo najnovejšo KOLEKCIJO 2023.

Zofe in sedežne garniture Natuzzi Editions so ustvarile roke vrhunskih rokodelcev in italijanskih oblikovalcev.

Ideje arhitektov in oblikovalcev Natuzzi so postale resničnost v rokah naših izurjenih strokovnjakov in mojstrov. Spretnosti in izkušnje so prava dragocenost in jamstvo za resnično kakovost, ki nastaja v naših tovarnah.

V novi kolekciji 2023 vam predstavljamo novi sedežni garnituri in sicer  modela Timoti in Macao. 

   

Sedežna garnitura TIMOTI                                                       Sedežna garnitura MACAO

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Pri nas je udobje na prvem mestu in veseli nas, da vam v novi kolekciji lahko ponudimo dva najsodobnejša relax počivalnika z inovativnimi mehanizmi, ki nudita popolno udobje in sprostitev. 

Počivalnika Levante in Angelica iz kolekcije 2023 bosta v vaš dom prinesla izredno udobje, združeno z italijanskim dizajnom.

       

Počivalnik LEVANTE                                                                  Počivalnik ANGELICA

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nakup postelje mora biti dobro premišljen, saj je počutje čez dan v veliki meri odvisno od kvalitete spanca. V postelji preživimo dobršen del našega časa, zato mora biti postelja udobna, da se telo med spanjem dobro spočije in regenerira.

Postelji Cuzco in Parigi sta novost v kolekciji 2023.

   

Postelja PARIGI                                                                                      Postelja CUZCO

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

V mesecu MARCU vam na celotno kolekcijo Natuzzi Editions nudimo  28% POPUST.

Ne spreglejte tudi naše stalne ponudbe s HITRO DOBAVO. Več kot 20 različnih modelov sedežnih garnitur, izbrane modele zof in foteljev ter postelj, imamo NA ZALOGI in z 28% POPUSTOM.

 

28% popust velja na vse modele sedežnih garnitur, postelj in foteljev iz kolekci­je Natuzzi Editions od 1.2.2023 do 31.3.2023. Dobava takoj velja za izdelke na zalogi in sicer do odprodaje. Zaloga je omejena. .

Podrobne informacije na prodajnih mestih Maros in Natuzzi. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana, tel. 01-401-2003.

Vabljeni v salone Maros in Natuzzi v Celju v CELEIA PARKU in Ljubljani, ŠMARTINSKA CESTA 53.

- Salon MAROS in NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS in NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "28% POPUST NA KOLEKCIJO 2023"

83434


Želim prejemati e-novice