V mesecu maju 28% POPUST na vse postelje iz kolekcije  Natuzzi Editions

Kolekcija postelj Natuzzi Editions

Nakup postelje mora biti dobro premišljen, saj je počutje čez dan v veliki meri odvisno od kvalitete spanca. V postelji preživimo dobršen del našega časa, zato mora biti postelja udobna, da se telo med spanjem dobro spočije in regenerira. Posteljni okvir izbiramo glede na velikost, barvo in stil, ki je lahko moderen ali klasičen. Izdelan je lahko iz različnih materialov kot so usnje, tkanine ali kombinacija obojega. 

Kvalitetne in oblikovno dovršene postelje Natuzzi Editions

     

Parigi je postelja mehkih in zapeljivih oblik, ki te osvoji na prvi pogled. Zaobljene linije vzglavja in celotnega posteljnega okvirja objemajo vzmetnico za dobro spanje in za trenutke sprostitve ali udobnega branja. Parigi postelja je na voljo v usnju, tkanini in v t.i. MIX izvedbi, ko lahko oba materiala kombinirate skupaj. Več o postelji Parigi TUKAJ. 

 

 

Ostra silhueta postelje Cuzco se zgleduje po veličastnih zidovih velikih inkovskih mest. Navdihujoča podoba, interpretirana skozi svež in sodoben čas, je bila navdih za nastanek postelje Cuzco. Sprednje kovinske nogice dajejo postelji potrebno zračnost in lahkoten videz. Cuzco je na voljo v usnju, tkanini in v t.i. MIX izvedbi. Več o postelji Cuzco TUKAJ. 

Na voljo še več postelj iz kolekcije Natuzzi Editions:

       

Še več o posteljah Natuzzi Editions vam je na voljo TUKAJ. 

Izberite pravo ležišče za vaše telo

Vzmetnice in vzglavniki imajo različne karakteristike, ki omogočajo optimalno prileganje telesu, zato je izbira zelo pomembna. Na tržišču je veliko vrst vzmetnic, investicija v kvalitetno ležišče pa je investicija v zdravje in dobro počutje. v salonih Maros lahko preizkusite vzmetnice različnih ponudnikov kot so: Magniflex, Optimo, Flou, Calligaris in drugi.

 

V mesecu maju vam nudimo 28% POPUST na vse postelje Natuzzi Editions.

Vzmetnice oz. ležišča niso predmet akcijske ponudbe. 

Ob naročilu katerekoli postelje iz kolekcije Natuzzi EDITIONS, vam v času od 1.5. do 31.5.2024 priznamo 30% popust.  Ponudba se izključuje z ostalo akcijsko ponudbo. Podrobne informacije na prodajnih mestih Natuzzi. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana, tel. 01-401-2003, info@maros.si

Vabljeni v naša salona:

- Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

 

Povpraševanje za "28% POPUST na vse POSTELJE Natuzzi Editions"

26173


Želim prejemati e-novice