Poletje tu in z njim tudi nova Smart kolekcija

 

Samo v mesecu JUNIJU prejmete zelo praktičen dodatke za dom -  stojalo za časopise in revije GRATIS.

 

Izbrali smo več kot 30 modelov sedežnih garnitur  in foteljev Natuzzi Editions, v najbolj primernih postavitvah in dimenzijah ter v priljubljenih barvah usnja in tkanin, s HITRO dobavo in 28% POPUSTOM. 

 

 

Vašo novo sedežno garnituro, fotelj ali zofo vam lahko dostavimo v 24 urah. Na vse modele iz naše stalne zaloge, vam v mesecu JUNIJU nudimo neverjetni 28% POPUST in stojalo Swing GRATIS.

Oblikovano v Italiji, narejeno v Natuzziju

Vsaka sedežna garnitura Natuzzi Editions je izdelana za  popolno udobje. Skupina Natuzzi, ustanovljena leta 1959, vam zagotavlja izdelke v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Razvoj vsake nove sedežne garniture ali fotelja se prične v Design Italian Stlye centru, kjer se s sodelovanjem Natuzzi oblikovalcev in arhitektov prične življenjska pot vsakega izdelka. Preučevanje življenjskih slogov in spremljanje mednarodnih trendov je glavno vodilo pri nastajanju zof Natuzzi Editions.

Posebna ponudba velja od 1.6.2021 do 30.6.2021. Gratis stojalo za revije Swing v skupni vrednosti 193€ z vključenim ddv-jem, velja ob naročilu katere koli sedežne garniture Natuzzi Editions in se v ponudbi obračunata v obliki dodatnega popusta. Dobava takoj in 28% popust velja za modele in sestave na zalogi in sicer do 30.6.2021 oz. do odprodaje. Ponudba se izključuje z ostalo akcijsko ponudbo. Dodatne informacije na prodajnih mestih Maros in Natuzzi. Maros d.o.o., Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, tel. 01-401-2003

Podrobne informacije v salonih Maros in Natuzzi v Celju v CELEIA PARKU in Ljubljani, ŠMARTINSKA CESTA 53.

- Salon MAROS in NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS in NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "GRATIS stojalo za časopise "

23966


Želim prejemati e-novice