Z veseljem sporočamo, da se je naš dolgoletni partner Natuzzi Italia odločil, da zaradi velikega povpraševanja kupcev po kvalitetnih in oblikovno dovršenih posteljah, ponudi v svoji liniji Natuzzi EDITIONS tudi postelje. 

 

Kolekcija postelj Natuzzi Editions JE ŽE NA VOLJO v naših salonih Maros in Natuzzi. 

  

Nakup postelje mora biti dobro premišljen, saj je počutje čez dan v veliki meri odvisno od kvalitete spanca. V postelji preživimo dobršen del našega časa, zato mora biti postelja udobna, da se telo med spanjem dobro spočije in regenerira. Posteljni okvir izbiramo glede na velikost, barvo in stil, ki je lahko moderen ali klasičen. Izdelan je lahko iz različnih materialov kot so usnje, tkanine ali kombinacija obojega. 

 

Več o postelji Lunare si poglejte TUKAJ.

Vzmetnice imajo različne karakteristike, ki omogočajo optimalno prileganje telesu, zato je izbira zelo pomembna. Na tržišču je veliko vrst vzmetnic, investicija v kvalitetno ležišče pa je investicija v zdravje in dobro počutje.

Več o postelji Galattico si poglejte TUKAJ.

 

Za vas smo pripravili IZVRSTNO  PONUDBO postelj iz lineje Natuzzi Editions, katere boste v  mesecu JUNIJ-U lahko kupili kar 28% UGODNEJE.

28% popust velja za vsa nova naročila postelje Galattico in Lunare, prejeta od 1.6.2021 do 30.6.2021. Slike so simbolične. Podrobne informacije na prodajnih mestih Maros in Natuzzi.

 

Podrobne informacije v salonih Maros in Natuzzi v Celju v CELEIA PARKU in Ljubljani, ŠMARTINSKA CESTA 53.

- Salon MAROS in NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS in NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "Vrhunske postelje Natuzzi Editions 28% UGODNEJE"

30121


Želim prejemati e-novice