Natuzzi Re-vive je prvi "profesionalni počivalnik" na svetu. Revive združuje Natuzzi Italia dediščino kvalitete in mojstvrstva z napredno ergonomično tehnologijo.Sedežne garniture Natuzzi odlikujejo moderen dizajn, vrhunski materiali in izredna udobnost. Za večino sedežnih garnitur Natuzzi so značilne čiste linije, združene z najrazličnejšimi mehanizmi, ki sedežne garniture oplemenitijo z dodatno namembnost v obliki postelje, prostora za hrambo ali počivalnika.


Aktualno

ZIMSKI POPUSTI

ODPRODAJA razstavnih sedežnih garnitur Natuzzi Editions. 

V letu 2020 imamo velike načrte in nove cilje.

Zakaj...

Preberi več

NOVO - ležišče Stellare

IŠČETE DODATNO LEŽIŠČE za dom ali počitniško stanovanje?

Predstavljamo STELLARE, zofo, ki se v hipu spremeni...

Preberi več

Sedežne garniture z EKSPRESNO DOSTAVO

Zakaj bi na dobavo nove sedežne garniture čakali tudi do 3 mesece!

Izbrali smo več kot 30 modelov sedežnih...

Preberi več

Kdo si ne bi želel, da kupite kos pohištva, ki je vreden svojega imena?

Natuzzi Editions je blagovna znamka skupine Natuzzi, ki je vodilni proizvajalec usnjenih sedežnih garnitur na svetu, saj so prisotni v 123 državah, na vseh petih kontinentih. Sedežne garniture so oblikovane z mislimi na vas – klasične, moderne, sodobne, modularne, razgibane in predstavljajo prvo stopnico v svetu Natuzzi.

Kljub nizki ceni so sedežne garniture NatuzziEditions izdelane iz pravega, vrhunskega Natuzzi usnja ter zagotavljajo izjemno ergonomijo in udobje, vrhunski italijanski dizajn in najvišjo kvaliteto z 100% EU poreklom. Absolutno udobje, ki ga omogočajo številni vgrajeni počivalni mehanizmi, pozornost do detajlov in prefinjen dizajn, so glavno vodilo pri kreiranju NatuzziEditions sedežnih garnitur, zof in foteljev. 

V skupini Natuzzi delamo z navdihom, ki ga črpamo iz narave in ustvarjamo le najboljše, za vas.

Odprodaja

Sedežna garnitura CLAUDIO - 40%

Sedežna garnitura EMILIO -40%

Sedežna garnitura ENTUSIASMO -40%

Sedežna garnitura SORPRESA - 35%