Odkrijte NOVE fotelje z RELAX funkcijo

 

Kolekcija udobnih počivalnih foteljev z RELAX funkcijo je bila osnovana za sanje vsakega od nas:  urediti si zasebni prostor – oazo miru in počitka, kjer počivaš, se sproščaš, delaš v miru, uživaš ob branju knjige ali poslušanju glasbe. Kotiček, kjer si preprosto vzemeš čas zase.

Fotelji blagovne znamke Natuzzi Editions so unikatnega dizajna in ustvarjeni za popolno udobje. Preprosto, narejeni so za vas.

Sedaj je pravi čas, da si uredite čisto svoj prostor za počitek in sprostitev.

Vrtljiva kovinska podnožja in edinstvene oblike oblazinjenja zagotavljajo udobje in vsestransko uporabnost Relax foteljev Natuzzi Editions.  Električni počivalni mehanizmi omogočajo različne nastavitve položaja za noge, glavo in hrbta. Z rahlim dotikom na stikalo si nastavite sebi najbolj ustrezen položaj. Inovativni relax mehanizmi  vam omogočajo, da vaš počivalnik postane najljubši in uporaben sedežni element v vašem domu.  

 

     

 

Na voljo so različni modeli foteljev z Relax funkcijo. Med seboj se razlikujejo po obliki, velikosti, materialu, barvi in udobnosti. Prepričani smo, da boste našli pravega, ki ga boste imeli preprosto radi.  Zaradi absolutnega udobja, ki vam ga lahko ponudijo samo Natuzzi Editions Relax fotelji, ga boste celo oboževali.

     

Ponudbo foteljev si poglejte TUKAJ

Še več o foteljih pa si preberite TUKAJ. 

Izbrani modeli foteljev so dobavljivi takoj in na voljo z 28% POPUSTOM. 

 

Vabljeni na preiskus udobja Relax foteljev v naša salona:

 - Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

  

Povpraševanje za "NOVO - RELAX FOTELJI"

92900


Želim prejemati e-novice