V prvem pomladnem mesecu - marec 2024 - vam predstavljamo novo sedežno garnituro ROMA in nudimo 30% PROMOCIJSKI POPUST. 

Sedežne garniture Natuzzi Editions so k nam prispele iz Italije in s sabo prinesle izvrstnost italijanskega življenja. Oblikovano v Italiji, narejeno v Natuzziju, USTVARJENO ZA VAS .

 

ROMA je “...kavč, ki se poklanja “večnemu mestu” in se zgleduje po njegovih starodavnih ulicah...”

 

“Vse poti vodijo v Rim,” pravi starodavni latinski rek. In kavč, ki je poklon večnemu mestu, se zgleduje po njegovih starodavnih ulicah in križiščih, ki so zarisali popolne kvadrate in pravokotnike. Te iste geometrijske like najdemo na oblazinjenju sedežne garniture Roma, ki poudarjajo njeno veličastno obliko. Poleg tega s svojimi kvadratnimi rezi na usnju v obliki šahovnice, daje videz »tlakovcev« v obliki majhnih kamnitih blokov, ki se bili uporabljeni za tlakovanje rimskega zgodovinskega središča.

 

“...kavč s poglobljenimi sedeži in dvižnimi nasloni za roke...”

Sedežna garnitura z velikimi sedeži, premičnimi hrbtišči pri čemer se poglobijo sedišča in dvižnimi nasloni za roke, je na voljo v usnju in blagu. Roma tapecirana v usnje ima prevleke s kvadratnim dekorativnim prešitjem, medtem, ko izvedba v blagu dekorativnega kvadratnega šivanja nima. Kovinske noge so v sijaj krom izvedbi. 

    

Roma je na voljo tudi kot kotna sedežna garnitura, v usnju ali tkanini in je idealna za počitek in užitke družabnega življenja. Dimenzijo, konfiguracijo in postavitev določite sami glede na vaše potrebe in prostor, ki ga imate na razpolago.

Še več o sedežni garnituri Roma vam bomo povedali v salonih Maros. Lahko pa več izveste tudi TUKAJ. 

Ob naročilu sedežne garniture ROMA iz kolekcije Natuzzi EDITIONS, vam v času od 1.3. do 30.3.2024 priznamo 30% popust.  Ponudba se izključuje z ostalo akcijsko ponudbo. Podrobne informacije na prodajnih mestih Natuzzi. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana, tel. 01-401-2003, info@maros.si

 

Vabljeni v naša salona:

- Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

 

Povpraševanje za "Promocijska cena - ROMA s 30% POPUSTOM "

69493


Želim prejemati e-novice