Natuzzi EDITIONS - PRIHRANITE  DO 32% !

Aprilska posebna ponudba "kupi več - plačaj manj" vam nudi edinstveno priložnost, da svoj dnevno-bivalni prostor opremite z novo sedežno garnituro, foteljem, preprogo, klubsko mizico, dekorativnimi blazinami, svetilko in dekoracijo Natuzzi EDITIONS. 

Več kot boste kupili, manj boste plačali. 

PRIHRANITE LAHKO DO 32% !

Natuzzi EDITIONS kolekcija sedežnih garnitur, zof, foteljev in dodatkov za dom odlikuje odlična kombinacija modularnosti in sestavljivosti, vrhunska izdelava in prefinjeno italijansko oblikovanje.

    

Dragocena sedežna garnitura s primernim dodatkom kot je klubska mizica, fotelj, preproga in dekorativne blazine, bo v vašem domu ustvarila popolno harmonijo stila in funkcionalnosti. Nežen, umirjen ter hkrati moderen dizajn in inovativne rešitve za vaše dobro počutje je tisto, kar lahko pričakujete in tudi dobite z sedežnimi garniturami, fotelji in dodatki za dom Natuzzi EDITIONS.

    

Ideje, ki v rokah izurjenih obrtnikov, v sožitju materialov, barv in različnih oblik dobijo svojo končno podobo, ustvarjajo pravo harmonijo, harmonijo v vašem domu.

Oglejte si in preizkusite najnovejše sedežne garniture, zofe, počivalnike in fotelje, ki s pravilno izbiro preproge, klubske mizice in dekorativnih blazin, dobijo povsem drug videz in pravi pomen. Naj vaša dnevna soba, spalnica ali kabinet postane barvo in oblikovno dovršen prostor, kjer so boste vi in vaši gosti dobro počutili.

Ponudba Kupi več – plačaj manj velja od 1.4. do 30.4.2024 in sicer ob nakupu sedežne garnitura prejmete popust 28%, za nakup sedežne garniture in klubske mizice ali fotelja je skupni popust 30%, za nakup sedežne garniture, klubske mizice ali fotelja in preproge je skupni popust 32%, Popusti se med seboj ne seštevajo. Ta ponudba se izključuje z ostalo akcijsko ponudbo. Podrobne informacije na prodajnih mestih Maros. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53 ,1000 Ljubljana, tel. 01-401-2003

 

Vabljeni v salone Maros in Natuzzi v Celju v CELEIA PARKU in Ljubljani, ŠMARTINSKA CESTA 53.

- Salon MAROS in NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS in NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "KUPI VEČ - PLAČAJ MANJ"

75905


Želim prejemati e-novice