Sedežna garnitura ADRENALNA je najbolj priljubljen model in prava PRODAJNA USPEŠNICA. 

Sedežna garnitura za vse okuse, potrebe in zmožnosti

Sedežna garnitura Adrenalina po svoji obliki in udobnosti gotovo sodi v vsak dom. Priporočamo jo za bolj klasične in brezčasne kot tudi za moderne ambiente. Za nakup sedežne garniture se veliko odločajo mladi, saj je preprosta po obliki in hkrati izredno udobna. Adrenalina je cenovno zelo ugodna sedežna garnitura in odlična izbira za tvoj prvi nakup pri opremi stanovanja.  

Sedežna garnitura oblikovana v Italiji in narejena v Natuzziju.

Sedežno garnituro Adrenalina odlikuje prefinjen in modernističen slog, katerega še dodatno poudarjajo lesen okvir in lesene nogice.  Vsaka sedežna garnitura Natuzzi Editions je izdelana za popolno udobje. Preučevanje življenjskih slogov in spremljanje mednarodnih modnih trendov je bilo glavno vodilo pri nastajanju sedežne ganriture Adrenalina. Sedežno garnituro, samostojno zofo, fotelj ali tabure modela Adrenalina lahko naročite v tkanini ali usnju, različnih barv in obdelav. Več o sedežni garnituri Adrenalina izveste TUKAJ.

Posebna ponudba v oktobru

V mesecu oktobru na vsa nova naročila sedežne garniture Adrenalina in sestave iz zaloge nudimo 30% popust. Odločite se lahko za naročilo kotne sedežne garniture ali pa za samostojno zofo, s foteljem ali brez, v usnju ali tkanini. 

30% popust in dobava takoj velja za omejeno količino sedežnih garnitur Adrenalina iz kolekcije Natuzzi Editions, ki so na zalogi in sicer od 1.10. do 30.10.2024 oz. do odprodaje zaloge. Zaloga je omejena. Akcijska cena 1.988€ vključuje 30% popust (redna cena 2.840€) in velja za model Adrenalina C006, v sestavi 049+016 in sicer v TKANINI KAT. 68. Ponudba se izključuje z ostalo akcijsko ponudbo. Podrobne informacije na prodajnih mestih Maros in Natuzzi. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana, tel. 01-401-2003.

Podrobne informacije v salonih Maros in Natuzzi v Celju v CELEIA PARKU in Ljubljani, Šmartinska c. 53.

Vabljeni v

- Salon MAROS in NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS in NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Želite ponudbo? Ali pa imate samo kakšno vprašanje?

Izpolnite spodnji obrazec in v kratkem vam bomo odgovorili.

Povpraševanje za "Kotni sestav ADRENALINA za 1.988€"

23194


Želim prejemati e-novice