Udobje z Relax električnimi počivalniki še nikoli tako DOSTOPNO.

V mesecu maju vse sedežne garniture in zofe z RELAX električnimi počivalniki 30% ugodneje. 

Sedežne garniture, zofe in fotelji so oblikovani za vaše popolno udobje. Samo za vas združujemo rokodelsko umetnost z najsodobnejšo tehnologijo.

Inovativni električni Relax počivalniki z revolucionarnimi mehanizmi

V vse domove prinašamo izredno udobje, združeno z vrhunskim italijanskim dizajnom. Dnevna soba je tisti prostor, kjer preživimo trenutke, ki so v znamenju počitka in brezskrbnosti in katere nepogrešljivi del je kvalitetna sedežna garnitura Natuzzi Editions. Poleg izgleda, dimenzije, materiala in konfiguracije, je zelo pomembno, da vam sedežna garnitura nudi popolno udobje in sprostitev. Pri Natuzzi Editions vam je to 100% zagotovljeno zavoljo inovativnih Relax počivalnih sistemov.

     

*na sliki sedežna garenitura LIMA.

Italijansko oblikovanje in vrhunsko udobje

Sedežne garniture Natuzzi Editions so izdelane ročno, v skladu z italijansko rokodelsko tradicijo in z veliko pozornostjo po odličnem italijanskem oblikovanju in vrhunskem udobju. Natuzzi Editions je znamka življenjskega sloga, ki že od leta 1959 uteleša lepoto in strast, združeno z inovativno tehnologijo najsodobnejših Relax električnih sistemov za počivanje in sprostitev. 

                

*na sliki sedežna garnitura BALTIMORA

Tri področja nastavitev

Dvig nog, prilagajanje naslona za glavo in nagib sedalno - naslonskega dela se upravlja le z rahlim pritiskom na dva ali tri gumbe. Stikala so diskretna in se nahajajo na zunanji strani rokonaslona ob strani sedišča. S pomočjo inovativnih Relax električnih sistemov za počivanje, vaš položaj sedenja ali počivanja v ležečem položaju prilagodite popolnoma po vaši meri. V željenem položaju se počivalnik nežno premika skupaj z vami tudi, ko se iz sedečega položaja premaknete v ležečega

      

*na sliki kotna sedežna garnitura CORO. 

Pri nekaterih modelih lahko premični vzglavnik ločeno, preprosto in neovirano pomikate navzgor in navzdol. Motorji električnih mehanizmov se priklopijo na običajno električno napeljavo ali pa se odločite za baterijo, ki jo polnite po potrebi. Večina stikal za upravljanje počivalnih funkcij ima tudi USB priključek za polnjenje vaših elektronskih naprav.   

       

*na sliki dovsed in trosed GREG

TRIPLE MOTION - tro-stopenjska funkcija RELAX počivalnikov. 

Odkrijte najbolj inteligentno stran udobja: CubiComfort Triple Motion tehnologijo. Ločena nastavitev sedišča in naslona za hrbet, kjer poljubno upravljate tudi dvig naslona za glavo in noge. Nastavite si najbolj udoben in primeren položaj zgolj z rahlim pritiskom na tristopenjsko stikalo.

     

*na sliki dvosed LEGGIARDO z dvema električnima počivalnikom s CubiComfort tehnologijo

Relax inovativni počivalni sistemi so integrirani v posamezna sedišča tako pri kotnih sedežnih garniturah kot pri samostojnih zofah in foteljih.

Posebna ponudba v mesecu maju

Vabljeni v naše prodajne salone, kjer vas bo naše strokovno osebje seznanilo z vsemi možnimi izvedbami. Strokovno vam bomo svetovali in skupaj bomo izbrali tisto kar potrebujete in si želite.

V mesecu MAJU vse sedežne garniture in samostojne zofe z počivalno Relax funkcijo, na voljo s 30% POPUSTOM.

Posebna ponudba s 30% popustom velja za vsa nova naročila sedežnih garnitur z Relax počivalniki iz kolekcije NatuzziEditions prejeta od 1.5.2024 DO 31.5.2024

Ponudba se izključuje z ostalo akcijsko ponudbo. Podrobne informacije na prodajnih mestih Maros in Natuzzi.

 

Vabljeni v naša salona:

 - Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

 

Povpraševanje za "SAMO RELAX - 30% UGODNEJE !"

56279


Želim prejemati e-novice